Kdo že uporablja Drupal?

Drupal poganja več kot 1.000.000 spletnih mest na svetu

Drupal je platforma, ki jo nekatere države (ZDA, Francija) in mesta (London) uporabljajo za komuniciranje s svojimi prebivalci. Uporabljajo jo tudi medijske družbe, kot so BBC, NBC in MTV UK, ki se osredotočajo na obveščanje in zabavo ljudi po vsem svetu. Drupal je del organizacije Amnesty International in Univerze v Oxfordu, ki si prizadevata, da bi svet postal boljši. 

drupal marketing

Za trženje

Drupal je bistveni del vašega tržnega ekosistema - z vsebinskimi, poslovnimi in družbenimi tržnimi rešitvami za doseganje najbolj ambicioznih poslovnih ciljev.

Z Drupalom omogočite svoji ekipi prilagodljivost in elegantnost. Za kar največji vpliv na potencialne kupce, kupce v zaključku prodajnega procesa, spletno prodajo ali širjenje blagovne znamke.

Prilagodljiva oblika in neverjetna razširljivost kot popolna ali večkanalna spletna rešitev. Vaša predstavitev trgu je tako edinstvena kot vaša blagovna znamka.

Izobraževalne ustanove

izobrževalne ustanove
71 % od 100 najboljših univerz uporablja Drupal, vključno z MIT, University of Oxford, Stanford in Ivy League School.

Z zmožnostmi Drupala ustvarite visokošolske rešitve po meri.

 • Prilagodljivost - Ustvarite široko paleto rešitev - od univerzitetnih spletnih strani, aplikacij, znanstvenega založništva in še mnogo več.
 • Razširljivost - Funkcionalnost na več mestih omogoča enotno upravljanje in nadzor celotne izobraževalne ustanove, hkrati pa zagotavlja neodvisnost vsakega oddelka. 
 • Varnost - Zaščitite podatke študentov in podatke vaše ustanove s platformo, ki temelji na najboljših varnostih načelih. 

Mediji in založniki

drupal za medije
73 % od 30 najuspešnejših medijskih podjetij uporablja Drupal, vključno z Walt Disney, Time Inc., Twenty First Century Fox, CBS and Viacom.

Z zmožnostmi odprtokodnega sistema ustvaritve medijske rešitve po meri.

 • Prilagodljivost - Zmogljiv upravljalnik digitalnih vsebin (besedila, slike in video) podpira vaš ustvarjalni in uredniški delovni tok.
 • Ustreznost - Večkanalno objavljanje in personalizacija omogočata ustrezno prikazovanje na pravem mestu in ob pravem času. 
 • Učinkovitost - Orodja za zaračunavanje vsebine povečujejo vaše prihodke in omogočajo rast blagovne znamke.

Zdravstvo

zdravstvo
Vsako leto več zdravstvenih organizacij zaupa Drupalu.

Z zmožnostmi Drupala ustvarite rešitve zdravstvenega varstva po meri. 

 • Razširljivost - Pretvorite podatke v znanje. Povežite platforme in dodajte nove funkcionalnosti s tehnologijo drugih proizvajalcev ter z ustvarjanjem novih funkcionalnosti. 
 • Varnost - Zaščitite podatke pacientov s platformo, ki temelji na najboljših varnostih načelih.
 • Potek dela - Prilagodite uporabniško izkušnjo za boljše sodelovanje z bolniki in povečajte zadovoljstvo zaposlenih.

Neprofitne organizacije

drupal neprofitne organizacije

 • Takojšnja uporaba - Drupal ponuja številne vnaprej pripravljene funkcionalnosti, ki vam pomagajo pri upravljanju, zbiranju in razširanju vsebine vaše neprofitne organizacije.  
 • Prilagodljivost - Drupal se razvija skupaj z vašo neprofitno organizacijo - povežete lahko spletno stran, oglaševalske akcije in druge lansirane mikrostrani. 
 • Organiziranost - Robustna segmentacija znotraj Drupala vam omogoča enostavno označevanje, kategoriziranje in organiziranje zapletenih vsebin, tako da vaše neprofitno sporočilo ostane močno in pregledno. 
   
drupal integracije

Integracije

Izkoristite Drupalovo razširljivost in integracijo z drugimi sistemi - tako imenovanimi moduli - za izdelavo marketinško-tehnoloških “martech” rešitev, prilagojenim vašim edinstvenim potrebam.

Z Drupalovim digitalnim centrom - vključno z vsebinami, s trgovino in skupnostjo - lahko ustvarite izkušnje, katere pričakujejo vaše stranke.